Galleri

  • Regine Schlegel (Olsen) faller av hesten på en av sine rideturer på Sankt Croix. Hun blir temmelig forslått, særlig i ansiktet.

  • Regine Schlegel går urolig rundt på St. Coix og venter på nytt fra sin søster Cornelia med postskipet. Hun har nemlig hatt en vond drøm deer hennes kjære sviger Emil ble syk og døde, og nå bekymrer hun seg for om noe kan ha skjedd ham. Det viser seg da også at svogeren virkelig har vært syk, og Regine blir så opprevet at hun blir syk. Hun tror det er henne vanlige nervøse onde, som ofte plager henne, og hun overtaler Frits til å bli med ut på ridetur, for å atspre seg. Men rideturen blir ikke særlig vellykket, for hun er virkelig i ferd med å bli syk.

  • Regine Schlegel (Olsen) skriver et brev til sin søster om sin tidlige venninne Bolette Rørdam, som Søren Kierkegaard hadde vært forelsket i før han fortapte seg i henne. Bolette har etter Regines syn et hovmodig og verdslig sinn, og hun har heller ikke særlig mye til overs for deres grundtvigianske kristendom.

  • Regine Schlegel er ute på en av sine mange rideturer på St. Croix, og faller av hesten. Hun kommer fra ulykken uten alvorlige skader, men ansiktet er blitt temmelig forslått og hun må inn i et hus for å blod og sand vasket av ansiktet. I de følgende dagene er hun øm alle steder, gul og grønn over hele kroppen og får ikke sove om nettene. Og i lang tid etter ulykken er hun redd for å ri. Når hun rir ut med en tjener alene, kommer hun alltid hjem til fots, for tjeneren sjenerer hun seg ikke for. Men når Frits er med, våger hun ikke annet enn å bli på hesteryggen.

  • Regine Schlegel (født Olsen)s mann Fritz blir oppnevnt som formann for den kommisjonen som skal undersøke og avgi beretning om hva som ahr skjedd under opprøret på de danske vestindiske øyer året før.