Image
Karen Bjølstad
Dato
19 mars 1896

Edvard Munchs tante Karen skriver til Edvard igjen, det forrige brevet adresserte hun ti Café de la Regence, hun er glad for at han har skrevet til dem, at han har fått seg et rommelig og godt værelse, og at han er frisk.

Det er friskt og godt vinterær med sol hjemme i Kristiania nå, det er mye sunnere enn hav de har vært vant til i vinter.

Inger har hatt influensa, det var nokså hardt for henne, tante har vært bekymret. Laura går sin daglige gang på Lian Veveriskole, men de må alltid være på vakt, for hun er naturligvis svært vanskelig å omgås. Hun ser imidlertid bedre ut nå syns tante; hun er kjekkere i holdningen og ganglaget, og mindre sjenert av seg.

Tante Karen ber Edvard sende professor P.A. Munchs dagbok, den må sendes til familien, det er i det hele tatt mye snakk om de etterlatte sakene etter P. A Munch for tiden. To medlemmer at Munch-slekten har vært på besøk, de vil lage et slektstre og utgi, inntektene skal gå til Laura og Inger. Det syns tante Karen er snilt, selv om det vel ikke kan komme til å bli så mye penger ut av det. For øyeblikket har det omtrent to hundre kroner i reserve. Det syns hun er beroligende å tenke på.

Sted
Korrekturlest?
Nei